Mitt & Linas julmys, på uppesittarkvällen efter lite julgodisbak.
Vår stortjej. Kan inte förstå hur hon blev så stor?? Det gick över en natt känns det som & nu är hon 11 år, var inte jag det igår, typ??
Sistra Mi.
 
 
Julen blev bra iår. Det är synd att det går så fort..
julaftonsmorgonen gick jag direkt till Lina för byta julklappar och basta med ansiktsmask - Vår tradition.
Kring 12-tiden åkte jag, mamma och pappa till Smedsbyn och Smedsbygården där vi friade med sammanlagt ca. 25 personer. Vi åt god julmat (jag älskar verkligen julmat!), hade besök av tomten och julklappsutdelning, umgicks, följt av efterrätt och en tur runt i det stora huset.
- Allt som hör en julaftonseftermiddag till, väldigt mysigt och trevligt. Två av mina systrar var där med deras familjer, även släkt till en av deras sambos och min "låtsasfaster" & hennes man. Det bästa jularna är just dessa - då vi kan fira tillsammans.
 
När vi kom hem var jag bara i min ensamhet; åt en jultallrik till middag, såg Astrid Lindgren filmer och gick till gymmet och körde ett "disopass"; axlar och bröst. Ganska mysigt det med!
 
På juldagen kom John och även Emma med familj, så åt vi lite mer julmat tillsammans. Jag åt faktiskt julrester största delen av veckan, valde att nu under jul äta lite utöver det vanliga. Det är ju helt klart vad man äter mellan nyår och jul som spelar roll - inte tvärtom! Och jag blir inte ens less julmat?? Det är tur den tar slut någon gång och det är ett helt år till nästa jul, annars skulle jag kunna äta den föralltid.
På juldagskvällen hann jag även med ett gympass, innan vi åkte till Ökx. Där mös vi framför 'Tomten är far till alla barnen' med lite ost & kex/pepparkakor, innan vi somnade.
 
Annandagen spenderade jag och pappa i Happis, för att fira min fina kusin som fyllde hela 50 år!
Vi tog med honom på kinarestaurangen och bjöd honom på middag med sång & presenter. Han blev såå glad, det var jättekul att vi kunde åka och fira honom. Sen åkte vi tillbaka till Ökx och sov i Kypas.
 
- En mycket bra jul, helt enkelt!