I lördags fyllde jag 20 år.
Inget barn längre, fast känner mig fortfarande som ett. Dagen började med att jag blev väckt av att mammi och pappi kom in och sjöng för mig med några presenter, ljus och chokladbollar. Så mysigt.
Sen fick jag den vanliga gröten med ägg och sen åkte jag & John en sväng till LÅ. Där gick jag premiären på bolaget, för att de har bäst utbud där och så åt vi på Bastard till lunch. De firade också 1år denna helg, så burgaren jag åt kostade halva priset, ping!
 
Sen åkte vi hem och då var syster Therese med familj och syster Emma med familj här och firade. När de åkt kom även Mia förbi och sen tog jag en pn innan middagen, som jag hade valt - grekisk pytt.
 
På kvällen kom även Lina och fikade och så delade vi på en vinflaska & hade det mysigt. Sen var vi för trötta så vi skjutsade bara hem henne istället för att dra vidare.
 
En bra dag med trevligt sällskap!
Blev nöjd med dagen som helhet och jag fick så himla fina presenter! Precis vad jag hade önskat mig.
 
- 20 år är väl en slags milstolpe i livet, inte för att jag märker någon större skillnad på mig själv. Men däremot känner jag att man har förändrats mycket de senaste året, sedan man gick ut skolan. Men man är mitt i något känns det som. Mitt i livet är man ju inte, men mitt i olika faser och delar av livet: Mellan tonåren/barnet och vuxenlivet. Vad nästa steg blir till vuxenlivet vet jag inte alls och det känns så långt borta.