Hejsan!
I helgen var jag ledig, jobbade bara förmiddag i fredags så jag har hunnit med mycket sedan dess. 
Jag har bland annat: umgåtts med Rebecka & Lina, åkt till LÅ med syster Emma & henne familj, varit på arcusloppisen, käkat Bastard burgare, varit på Leo's för syskonbarnet Miras kalas, sovit en natt i Ökx och firat Elly som fyllde 20 år.
 
Lördagskvällen var riktigt rolig för min del. Gled endel Impala, hade allsång, träffade många härliga människor jag inte träffat på alldeles för lång tid, och hade det allmänt trevligt. Kom dock hem halv 5 på morgonen för vi var tvungna att skjutsa hem lite folk innan vi kunde åka hem och sova.
 
På söndagkväll var jag hos Sanna med henne, Tiina och Elin. Umgicks någon timma där, sen bestämde de sig för att åka till LÅ, men det orkade inte jag så jag & John åkte till Ökx. Där träffade vi Emma en stund innan vi åkte till John och sov. Hela måndagen gick dock åt att vila och ta det lugnt (jag var ju dock och tränade på kvällen).
 
Nu är det en jobbig vecka framför mig, jobbar fler timmar än vanligt - det vill säga helgen också.Har öven nya samtal som inte alls känns bra, så måste prata med dem img om det.. känns också extra jobbigt.
Ångesten gnager mig extra mycket nu, men hoppas det går bra i morgon så jag slipper känna mig förjävlig. Nu ska jag åtminstone försöka sova.... Hörs, xo