Det har hunnit varit en väldigt skön, rolig & härlig påsk, vårvinter med flera skotersvängar, häng i solen och så blev det helt plötsligt sommar; redan i maj! Så underbar majmånad, utan alla mygg, knott och alla andra irriterande insekter, men med ett riktigt sommarväder.
 
Mot slutet av maj åkte jag dessutom en helg till Sthlm och fick träffa underbaringarna där nere. Som vanligt otroligt kul och stora staden bjöd på riktig värme! Önskar bara det var lite kortare avstånd mellan oss, mår så bra i deras sällskap.
 
Vi bilade till Västerås för Gymmet Västerås öppning och provade på det nya Gymmet, träffade några fler från LA-resan och såg på Tyngres Tour de Fräs - seminarium om marklyft och sedan PB:n för alla som ville ha påhejning.
Sen handlade vi inför Tacomiddag och sen gick vi en kvällsprommis i solen, och bara umgicks.
På söndagen åkte jag och Gabriella till Gymmet Stockholm och jag provade träna där för första gången. Sen åt vi en fräsch lunch på Reload och prommade igenom city i värmen.
På måndagen drog vi till Täby Centrum för lite stros i butikerna och lunch på Vapiano. Jag fyndade mig b.la en Orrefors skål i butiken R.O.O.M, på kampanj. Sen chillade vi mest hemma hos Gabbi, jag somnade dessutom ett tag och hade såå ont i magen efter pastan på Vapiano... Sen gick vi på affären, åt lite och tillslut var det dax för mig att åka norrut.
 
Men i gate'n på flyget fick vi veta att vi inte kunde landa i LÅ pga en brand så efter 1h försening fick vi åka till Skeå, där John hämtade mig med bil. Blev jobbigt sent så jag fick åka 4h senare till jobbet dagen därpå....