I helgen var det den traditionella marknaden i Ökx.
Jag tog ledigt i fredags så i torsdags tränade jag efter jobbet och sen packade vi ihop och åkte till Ökx.
Vi var hos Emelina en stund under kvällen, dock var jag en zombie som hade stigit upp klockan 5 så det blev en tidig och lugn kväll.
 
På fredagen åkte vi till Kypas direkt vi vaknade och jag åt frukost där, tog en pn, åt middag, sminkade mig och så anlände syster Emma med familj och syster Therese med familj.
På kvällen åkte vi till Boheden och drack en cider med Fredd och sen åkte vi till Pau där det var en massa annat folk. Jävligt kul var det! Efter vi varit där åkte vi in till Bränna och åt på köket innan vi åkte hemåt.
 
På lördagen åt vi frukost och sen åkte vi med fulla Cadillacen på marknaden i Bränna. Vi gick och kollade som man brukar med syster Emma och Therese m.flr, åt tacobuffé på Brännvalls och jag åt även ett wienerbröd till efterrätt.
Sen när vi gått på marknaden åkte vi till Boheden så John fick hämta sin bil innan vi åt grillmiddag i Kypas.
Efter lite fix så åkte jag, John, syster E & T och Thomas till Bränna med cadillacen. Vi var chaufför i den och medan de var i Blå Korgen så umgicks vi med b.la Emelina, Tiina & Sannah.
- Bra kväll det med!
 
På söndag när jag vaknade tog jag och Mira en prommis i byn med My & Disa. Sen efter frukost åkte jag & John in på marknaden. Vi åt, köpte lite grejer åt barnen och John köpte en låda munkar.